– En Bättre Poesikritisk Upplevelse

Vi är glada att kunna presentera den nya versionen av vår hemsida för poesikritik, Örnen och Kråkan. Efter många år av tjänst har den föregående hemsidan börjat visa sina åldersspår och redaktionen har valt att ta tag i detta genom en fullständig ombyggnad.

Målet med den nya versionen är att erbjuda en snabbare och mer användarvänlig upplevelse för våra läsare. Vi har fokuserat på att förbättra hastigheten på hemsidan, så att du enkelt kan läsa och navigera bland recensioner av poesi. Dessutom har vi uppdaterat utseendet på hemsidan för att göra det mer attraktivt och modern.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta den nya versionen av Örnen och Kråkan och att du kommer att återvända ofta för att hålla dig uppdaterad om det senaste inom poesi och poesikritik. Tack för att du har valt att vara en del av vår gemenskap, och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans.

Vänliga hälsningar,

Redaktionen

Vi använder cookies for att säkerställa att vi kan ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda denna hemsida, utgår vi ifrån att du inte motsätter dig detta.  Läs mer